Robert Karjel gästar Except Business Club den 18 november 2020Robert Karjel har nästan 30 års erfarenhet av den svenska Försvarsmakten, som utbildad stridspilot och överstelöjtnant. Idag är han en av Sveriges mest anlitade föreläsare och författaren bakom flera prisbelönta politiska spänningsromaner.

Som stridspilot och överstelöjtnant har Robert Karjel flera gånger byggt upp och lett organisationer som på kort tid har klarat ”det omöjliga” under extrema förhållanden. Under sin tid i militären har han bland annat bekämpat pirater i Adenviken, varit delaktig i den omtalade räddningsinsatsen vid Estoniakatastrofen och byggt upp en division räddningshelikoptrar i Afghanistan på uppdrag av FN och EU.

Under föreläsningen kommer Robert tala om hur ledare kan bygga framgångsrika organisationer genom att väcka individernas egen, inre drivkraft och vilja att ta ansvar för att uppnå något stort tillsammans med andra – trots osäkerhet, rädsla och yttre hinder. Nyckeln är att skapa en gemensam historia som fogar samman den vardagliga verksamheten med de övergripande målen, där man får varje medarbetare att inse sin egen betydelse för den stora visionen.

Vill du veta mer om Except Business Club?
Kontakta gärna oss via info@except.se eller 070-587 40 77 så berättar vi mer.

Läs mer om Except Business Club

Tillbaka