Patrick Ekwall – Vill du så kan du

Patrick Ekwall är en av Sveriges kändaste sportjournalister och programledare. Den 16 september kommer han till Except Business Club för att föreläsa om hur du kan nå dina drömmars mål med väldigt dåliga förutsättningar. 

Patrick Ekwall har levt ett liv som sportjournalist i 40 år och efter många år på TV4-sporten har han producerat över 70 dokumentärer och skrivit över 1000 krönikor. Han har rest världen runt, varit med på VM, OS, EM och träffat alla stora stjärnor. Ett helt liv med ett jobb som väldigt många människor bara drömmer om, men som bara några få har en chans att få uppleva. 

I Föreläsningen "Vill du, så kan du" berättar Patrick hur han lyckades nå sina drömmars mål, trots att han hade usla förutsättningar. Han ger oss ett perspektiv på hur du kan få dig själv eller dina närmaste medarbetare att nå väldigt mycket längre än vad du trodde var möjligt. Dessutom demonstrerar Patrick hur media skapar en egen bild av dig, din verksamhet och din vardag. Däremellan en och annan anekdot från ett liv med världens största idrottsstjärnor.

Varmt välkommen!

Läs mer om Except Business Club

Tillbaka