Onsdagen 12 september gästar Linda Hammarstrand Except Business Club med en spännande föreläsning om personlighetsprofiler.

I föreläsningen "Vem är du och vem är de andra?" bjuder hon på en underhållande genomgång av olika personlighetsprofiler med avstamp i DISC-teorins fyra färger. 

Vilken färg har du, din kollega eller din partner? Hur kan du på bästa sätt bemöta och beröra människor från de olika färgerna? 

Är du analytisk, drivande, inspirerande eller en stödjande person? Vi har alla lite av allt i oss, men en sak är säker – vi har ett grundbeteende. Vi människor drivs, upplever och upplevs på olika vis. Och vi går igång på helt olika saker beroende på vilken beteendeprofil vi har. Kunskapen om de olika färgerna förenklar kommunikationen – och relationer med andra. 

Föreläsningen ger många bra tips på hur du och dina medarbetare kan bli ännu bättre på att samarbeta och möta era kunder på ett träffsäkert sätt.

Mer om nätverket Except Business Club

 

Om Linda Hammarstrand

Linda har 20 års erfarenhet av kommunikation, HR och utbildning inom Stena-sfären. Där levandegjorde hon Stenas affärsfilosofi och värdegrund för 22 000 medarbetare världen över. Hon har även arbetat som Director of Passion och varit en del av Clarion Hotels ledningsgrupp. Hon ansvarade för företagskulturen och att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktiva arbetsgivare. Idag hjälper hon företag med att skapa en vinnande kultur.

"Vi måste arbeta tillsammans och inte bara samtidigt! Det som gör företag marknadsledande är medarbetarnas förmåga att samarbeta och skaffa kunskap om det man gör. Verksamhetens framgång ligger i våra egna händer. Företagskulturen är vanor och beteenden som syns i slutresultatet. "

Med sin erfarenhet, humor och energi skapar Linda en unik närvaro med publiken. Hon bidrar till inspiration och med konkreta verktyg i ert eget förändringsarbete. 

- Talarforum.se (20180801)

Tillbaka