Framgång är ingen slump

Onsdagen 28 november kommer Agneta Olsson till Except Business Club

Med tolv år som global marknadschef på Santa Maria som gjorde en tillväxtresa från 400 miljoner till 4,2 miljarder berättar Agneta hur man gjorde det omöjliga möjligt.
Hon föreläser om Santa Marias väg från ett litet kryddföretag i Mölndal globalt miljardföretag som satte fredagsmyset på kartan i Sveriges alla hem. 

Under rubriken "Framgång är ingen slump" berättar Agneta om denna framgångsresa som saknar motstycke i nutida svensk mathistoria.

Hur kunde det lilla företaget Santa Maria utanför Göteborg bli bäst på mexikansk mat i Europa och bygga ett av Sveriges hetaste varumärken?
Hur arbetade man på Santa Maria för att nå dessa osannolika framgångar?
På vilket vis stöttade marknadsföringen och innovationerna försäljningen? 
Hur skapades den vinnande företagskulturen?
Vilket ledarskap fanns som uppmuntrade medarbetare att våga? 

Mer om nätverket Except Business Club

 

Om Agneta Olsson

Agneta har varit  global marknadschef på Santa Maria i 12 år och byggt varumärken i 20 år. Hon var med om att sätta fredagsmys på kartan i alla svenska hem. En fantastisk resa när Santa Maria gick från 400 mkr till 4,2 miljarder och som en gång för alla förändrade svenskars konsumtionsvanor. Hon har även utvecklat den omtalade Ridderheimsrapporten och fått hela livsmedelsbranschen att resa mentalt in i framtiden. Agneta har också arbetat som Extern VD och skrivit bestsellern ”Extern VD – så lyckas du!”. Idag driver hon Chair Management AB som hjälper ägare att förverkliga sina tillväxtdrömmar.

Tillbaka