Linda Hammarstrand kommer till Except!

Onsdagen 12/9 är det dags för nästa träff med affärsnätverket Except Business Club. Den här gången föreläser Linda Hammarstrand, "Director of passion".

"Vi måste arbeta tillsammans och inte bara samtidigt! Det som gör företag marknadsledande är medarbetarnas förmåga att samarbeta och skaffa kunskap om det man gör. Verksamhetens framgång ligger i våra egna händer. Företagskulturen är vanor och beteenden som syns i slutresultatet."

Linda Hammarstrand liknar företaget vid en stafett där varje medarbetare har huvudrollen på en egen sträcka. Hon föreläser om hur man skapar och driver en högpresterande företagskultur. Hur kopplar man värdegrunden till resultatet? Detta och mycket mer reder ni ut tillsammans. En stor upplevelse, inspiration och konkreta verktyg utlovas!

Syftet med Except Business Club är att ge ledare och entreprenörer ett forum för inspiration och erfarenhetsutbyte. Målet är att skapa ett forum som bidrar till utveckling både för deltagarna personligen och deras organisationer.

Vill du veta mer om affärsnätverket Except Business Club?
Kontakta Ola Engman på telefon 070-250 77 22 eller via mejl info@except.se för mer information.
Du kan också läsa mer här: Except Business Club

Tillbaka