Projektledning av Regiondagar i hematologi

Except fick i uppdrag av Region Gävleborg att projektleda ett tvådagars-evenemang med ett stort antal tillresta utställare och deltagare

Regiondagar i hematologi är ett evenemang som sker årligen, i syfte att fortbilda personal som arbetar med blodsjukdomar. Förra året var det Region Gävleborgs tur att arrangera evenemanget och för att få stöd i projektledningen valde projektgruppen att vända sig till oss. Except ansvarade för det övergripande arbetet av planering och samordning inför, under och efter evenemanget. Vi fanns på plats som värdar under genomförandet och tog hand om olika hålltider samt kontakten med leverantörer för bland annat underhållning, mat och dryck. Vidare omfattade uppdraget produktion av eventmaterial, såsom skyltar och dekorationer samt uppföljning av budget.


Se och lyssna till Cajsa Jönzén, som berättar mer om vår medverkan.


Vill du ha hjälp att planera företagets kommande konferens eller aktivitet?
Hör gärna av dig till oss via info@except.se eller 070-587 40 77, så berättar vi mer om våra lösningar.

Läs mer om Excepts Bokningsservice


Tillbaka