Magdalena Forsberg föreläser på Except Business Club 22 januari 2020

Den 22 januari 2020 kommer den före detta skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg att föreläsa på Except Business Club.

Med bland annat sex raka världscupsegrar, sex VM-guld, två OS-brons och en första plats i Mästarnas mästare i bagaget, vet Magdalena verkligen vad som krävs för att hålla fokus på målet i pressade situationer.

Med utgångspunk i den egna karriären, föreläser Magdalena om hur du med hjälp av tankens kraft och rätt inställning når dina mål. Magdalena kommer att dela med sig av anekdoter från sitt liv i idrottsvärlden och bakom TV-kulisserna, belysa vikten av att sätta upp mål och inspirera medlemmarna i nätverket att våga tro på sig själva.


Vill du bli medlem i Except Business Club?
Kontakta oss via info@except.se eller 070-587 40 77

Läs mer om Except Business Club

 

 

Tillbaka