StyrelseAkademien håller utbildning i Hudiksvall

I november kommer StyrelseAkademien hålla en utbildning på Except vid två tillfällen. Utbildningen heter Rätt fokus i styrelsearbetet (SME) och är något för dig som vill öka dina kunskaper inom bolagsstyrning och styrelsearbete. Här får du ta del av de verktyg du behöver, för att på ett professionellt sätt kunna bidra till att utveckla ditt bolags lönsamhet och prestation på lång sikt. 

StyrelseAkademien är idag Europas näst största och snabbast växande styrelseinstitut med nära 7000 medlemmar runt om i landet. Under våren 2019 tecknade Except ett samarbetsavtal med styrelseinstitutet. Vi är väldigt glada över att tillsammans med StyrelseAkademien få möjligheten att stödja utvecklingen av företag och organisationer i Hälsingland.

Läs mer och anmäl dig till Styrelseakademiens utbildning

 
Datum: 
Fredag 8 november kl 8:30 - 17:00
Fredag 15 november kl 8:30 - 17:00

 

Tillbaka