Except Business Club med Christina Stielli

Måndag 18 september samlades vi för den tredje träffen 2017 i Except Business Club.
Vi lyssnade till Christina Stielli som pratade om arbetsglädje och om vikten av att tänka på vad vi sprider när vi är glada och vad vi ”smittar av oss” när vi är på dåligt humör. Christina pratade öppet om sin egen livserfarenhet från den lyckliga perioden till krisen då allt rasade samman… och om resan tillbaka.
Vi fick också lära oss varför det är viktigt att genomföra förändringar i organisationer i lagom takt. Att inte blåsa på med för många förändringar samtidigt. Vi har alla i grunden har ett motstånd till förändringar och vi måste lära kroppen att klara av förändringar.  Christina menade att vi kan, lika som med anda förmågor, träna oss till att klara av förändringar bättre. Ett tips var att varje dag ändra på minst en vana. Som att ta en ny väg till jobbet, kliva upp ur sängen på andra sidan etc.
Vi tackar Christina för en mycket bra och inspirerande föreläsning!
Och tack alla deltagare för en härlig eftermiddag! 

Tillbaka