Except Business Club med Fredrik Johanson

Torsdag 20 april genomfördes det andra eventet 2017 med Except Business Club. Stort tack till alla medverkande som gjorde detta till en positiv kväll fylld av engagemang och energi.

Vi fick lyssna till föreläsaren Fredrik Johanson, VD Woody Bygghandel, som berättade om sin syn på hur förutsättningar ständigt förändras i företag och verksamheter. Han delade med sig av sina erfarenheter från de olika förändringsresor han upplevt som VD på Intersport och JC och som e-handelsansvarig på Coop.

Fredrik gav oss råd i förändringsarbeten och summerade de fyra viktigaste orden att tänka på i en förändringsresa: strategi, kultur, organisation och förmåga.
Vi tackar Fredrik för en inspirerande föreläsning med mycket dialog och tänkvärt innehåll.

Senare under kvällen fick alla i uppdrag att intervjua varandra för att lära känna fler medlemmar i nätverket, vilket blev en energifylld stund där många nya möten uppstod. Det var riktigt roligt att se hela gruppen så engagerad och uppleva att det finns ett stort intresse hos alla att lära känna nya människor.

Tillbaka